Головна » 2016 » Серпень » 30 » У Святогірську затримані "кримінальні авторитети" виявилися дрібними злочинцями

У Святогірську затримані "кримінальні авторитети" виявилися дрібними злочинцями

Близько 100 осіб, яких затримали в Святогорську СБУ і Нацполіція, виявилися не кримінальними авторитетами, як повідомлялося раніш, а злочинцями дрібного "калібру", повідомив голова поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

У своєму Facebook він написав, що представники злочинного світу приїхали на похорон "злодія в законі" Льохи Краснодонського (Олексій Сальников), який помер від передозування 25 серпня в Чернігові.

"Після похоронної процесії "авторитетні товариші", які прибули практично з усіх областей України, вирішили зібратися для вирішення важливих, на їхню думку, питань, пов'язаних з їхнім непростим і доволі складним злодійським життям... Тому ми з нашими колегами провели превентивну роботу. Внаслідок спецоперації було перевірено особистості 88 "добропорядних громадян", в основному дрібного калібру, на кримінальному жаргоні - шавки, хоч і з серйозними відбутими термінами. Рангом вище товариші відмовилися приїжджати на сходку до нас в область, знаючи наш серйозний характер і ставлення до них" , - зазначив Аброськін.

За його словами, затримані пройшли перевірку, але жоден із них кримінальну поліцію Донецької області не зацікавив. Їх відпустили.

Нагадаємо, 28 серпня СБУ повідомила, що в Святогірську затримали 106 "кримінальних авторитетів". Затриманих, які прибули з Росії, Молдови та тимчасово окупованих територій, повинні були перевірити, в тому числі, й зв'язки з терористами "ДНР/ ЛНР".   

 


За матеріалами: Новини сьогодні
30-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1840

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]