Головна » 2014 » Квітень » 30 » У травні на телебаченні покажуть новий мультфільм про Україну

У травні на телебаченні покажуть новий мультфільм про Україну

Новий мультфільм про Україну покажуть на телебаченні. З першого травня проект "Це наше і це твоє" розповідатиме цікаві факти про нашу країну: географічні особливості, визначні досягнення, оригінальні винаходи. Про це пише Gazeta.ua.

Приміром, розповідатимуть, яка вага найдовшого музичного інструменту в світі - 8-метрової карпатської трембіти. Цей інструмент наші предки спромоглися створити понад 200 років тому і вага його всього півтора кілограма.

"Це наше і це твоє" - своєрідна розвага та розвиток фантазії для дитини. 20- та 30-секундні мультфільми покажуть на каналі "ПлюсПлюс". Намалював мультфільми відомий художник і арт-директор каналу Едуард Катихін.

"Ми любимо й поважаємо країну, в якій живемо. Й хочемо цим ділитися з нашими допитливими глядачами. Проект – не комерційний, це - соціальна ініціатива каналу. Мова проекту і подача візуальної частини – дуже прості й ненав'язливі. Тому серії "Це наше і це твоє" мають бути цікавими усім: дітям і їхнім батькам. Хочеться вірити, що в цей непростий для України час, завдяки і нашому проекту, ми все частіше будемо говорити з гордістю про свою країну: "Це-моє!", - зазначає Іванна Найда, генеральний продюсер каналу.

Раніше повідомлялося, що анімаційна студія "Анімаград" разом з Одеською студією мультиплікації працюють над створенням українського мультсеріалу "Легенди Трипілля".


За матеріалами: Новини сьогодні
30-04-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11275

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]