Головна » 2014 » Лютий » 7 » У Вашингтоні Клюєва і Бондаренко зустріли фотографіями загиблих на Майдані

У Вашингтоні Клюєва і Бондаренко зустріли фотографіями загиблих на Майдані

Українці Вашингтона зустріли Сергія Клюєва і Олену Бондаренко акцією протесту на вході до Посольства України в США, куди українська делегація прибула на вечірній прийом.

Про це повідомляє видання VIDIA.

Одіозних депутатів зустріли з фото загиблих протестувальників і побитих журналістів.

На вході під жовто-синіми прапорами символічно лежали люди, нагадуючи депутатам про загиблих протестувальників.

"Сергію Клюєву довелося проходити повз" трупів "убитих його діями людей і відповідати на запитання українцеві, чи не соромно йому. Апетит явно був зіпсований", - прокоментували організатори акції.

За словами активістів, з посольства викликали поліцію, проте та, побачивши, що відбувається звичайна акція протесту, поїхала.

"Але всі інші гості в посольство пробиралися через чорний вхід, як злодії. Всі парадні входи в будь-які установи майже всіх країн світу для них тепер закриті. Українці є всюди" - заявили організатори.

"Обличчя катованих і вбитих супроводжують винних, куди б вони не поїхали - ні в одній країні не сховатися від українців", - додали вони.

Дуже примітно, що поки Бондаренко і Клюєв знаходяться в США, їхні картки у Верховній Раді реєстрували на всіх засіданнях.

Сергій Клюєв навіть встиг з Вашингтона "проголосувати" за календарний план роботи парламенту.

Як відомо, українська делегація прилетіла до Вашингтона на щорічний "молитовний сніданок" за участю президента Обами, в якому зазвичай беруть участь більше 3500 осіб з понад 100 країн світу.

Раніше стало відомо, що Бондаренко анулювали американську візу, і її впустили в США тільки під відповідальність українського МЗС, при умові, що вона не буде відвідувати інших заходів, крім запланованих.

При цьому, як повідомили в апараті Верховної Ради, що вони Бондаренко в США не відряджали.




За матеріалами: Новини сьогодні
07-02-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11198

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]