Головна » 2016 » Січень » 13 » Учасника липневої перестрілки в Мукачево спецслужби затримали. ВІДЕО

Учасника липневої перестрілки в Мукачево спецслужби затримали. ВІДЕО

Співробітники Служби безпеки України затримали в Черкасах громадянина України, причетного до перестрілки в Мукачево Закарпатської області 11 липня 2015 року.

"Співробітники спецслужби встановили місцезнаходження розшукуваного і 12 січня його затримали в Черкасах", - йдеться в повідомленні СБУ.

Раніше чоловік був оголошений у розшук, оскільки переховувався від органів досудового розслідування.

Затриманий обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 255 і ч. 2 ст. 258 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 11 липня в Мукачеві виникла перестрілка між бійцями Правого сектора, правоохоронцями та охороною місцевого бізнесмена, народного депутата Михайла Ланьо.

У місцевих ЗМІ з'явилася інформація, що на вулиці Лермонтова на території комплексу Антарес і колишнього клубу Червоний Дракон озброєні люди відкрили вогонь по правоохоронцям. Через перестрілку силовики змушені були перекрити міжнародну трасу Київ-Чоп.

За версією Правого сектора, перестрілка була спровокована кримінальними елементами на чолі з Ланьо, якому вони перекрили канал контрабанди.

В результаті перестрілки загинули від 2 до 3 чоловік, близько 14 були поранені. Шестеро бійців Правого сектора зникли в лісах за межами Мукачево, двоє з них були затримані, ще двоє госпіталізовані.

15 вересня 2015 року голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль повідомив, що в Покровському районі Дніпропетровської області, біля бази Правого сектора сталася аварія, в результаті якої загинули два представника ПС - фігуранти мукачівських подій.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
13-01-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1893

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]