Головна » 2013 » Серпень » 13 » Учасники з 8 країн приїдуть до Виноградова на фестиваль «Кришталеві грона»

Учасники з 8 країн приїдуть до Виноградова на фестиваль «Кришталеві грона»

На ювілейний Міжнародний конкурс-фестиваль сучасної пісні і танцю «Кришталеві грона 2013» приїдуть конкурсанти з усіх регіонів України, а також з Польщі, Росії, Молдови, Румунії, Угорщини, Казахстану, Австрії.

Про це Zaholovok.com.ua повідомив директор фестивалю, член Національної Ліги українських композиторів, керівник арт-клубу «Прем’єра»  Андрій Гріга.

Фестиваль триватиме вже 15-й рік поспіль. Наразі організатори отримали вже понад 100 заявок на участь у популярному конкурсі. А учасниками фестивалю стануть кілька сотень талановитих виконавців.

«Ювілейний статус – це перша його особливість. Тому рівнеьпроведення заходу має бути відповідним.  Головою журі буде Народний артист України Ян Табачник. Співголова –  наш знаний і шанований усіма земляками народний артист України Петро Матій», – каже Андрій Гріга.  

За його словами, над оформленням сцени працюватимуть фахівці зі Львова і Тернополя. «LED-cітку, яка буде фоном для сцени, вони ще на фестивалях не встановлювали. Тому вперше вона буде сааме на Закарпатті, у Виноградові на «Кришталевих гронах», – каже директор заходу.  

До Виноградова на фестиваль-конкурс  приїдуть таланти з майже всіх областей України. Будуть учасники з Польщі, Росії, Молдови, Румунії, Угорщини, Казахстану, Австрії.

Як повідомляв Zaholovok.com.ua, 24-27 серпня триватиме конкурсна програма, на 28 серпня заплановано гала-концерт, що вже традиційно відбудеться у парку Перені, що у центрі Виноградова.

Початок о 18.00.



За матеріалами: Новини сьогодні
13-08-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11396

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]