Головна » 2013 » Травень » 15 » Учень відомого мольфара відкриє свою резиденцію в Карпатах

Учень відомого мольфара відкриє свою резиденцію в Карпатах

Перший і єдиний учень знаменитого мольфара Михайла Нечая, художник і колишній танкіст Олексій Григораш готується зайнятися мольфарством у прикарпатському селі Шешори. Вдова Нечая Ганна сумнівається, що чоловік передавав комусь свої здібності, але підтверджує, що Григораш приїжджав до мольфара, коли той був живий, –  повідомляє Сегодня.

Олексій Григораш назвав себе послідовником Нечая після того, як один з фанатиків влітку 2011 р. вбив відомого народного мага, пояснивши, що він, мовляв, був язичником. Сам Григораш каже, що кілька разів бував у знаменитого чарівника, а здібності і знання загиблий передав йому незадовго до смерті.

«Продовжу справу Нечая, адже ще він, будучи живим, говорив, що на його місце прийде молодий і сильний мольфар, – розповів Григораш. – Буду зцілювати людей від фізичних і душевних проблем, буду робити добро за допомогою трав, змов, цілющої води, адже у мене велика енергетика, її я спочатку отримав від своєї бабусі, а потім навчався мольфарству у Нечая. Тепер у Шешорах мені виділяють земельну ділянку, де я побудую будинок і буду жити. Зараз оформляю всі документи. Думаю, що до кінця року вже переселюся».

Повторити долю знаменитого наставника Григораш не боїться. «Недоброзичливців у мене після статей в пресі багато. Не встигаю відбиватися від їх енергетичних ударів: пишуть про мене в Інтернеті всякий бруд. Наприклад, що я шарлатан, що мені, полтавцю, не місце в Карпатах, – каже Григораш. – Але місцевий селищний голова сказав, що я їм потрібен для розвитку села, бізнесу, адже більше туристів приїжджатиме. Фіксованої плати за прийом не буде, буду брати хто скільки дасть».

Втім, у селі Верхній Ясенів на Івано-Франківщині багато родичів знаменитого мольфара Нечая кажуть, що не пригадують, щоб у Михайла Михайловича були учні. Вдова Нечая, Ганна, коментуючи «Сегодня» випадок із Григорашем, заявляла, що той приїжджав, коли чоловік був живий. Але сумнівається, що чоловік передавав комусь свої здібності.



За матеріалами: Новини сьогодні
15-05-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11343

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]