Головна » 2012 » Листопад » 23 » Уколи ботокса - засіб для вдалої гри в покер

Уколи ботокса - засіб для вдалої гри в покер

Для перемоги в картковій грі покер необхідна не тільки вдала карта, але і вміння стримувати свої емоції. Для людей, у яких міміка обличчя занадто активна, це дуже складно. Доктор Джек Бреді запропонував своїм клієнтам вихід з даної ситуації, а саме - уколи ботокса. Такі ін'єкції паралізують м'язи обличчя, зробивши його повністю непроникним. Це дасть можливість блефувати без будь-яких проблем, що є дуже важливим елементом гри в покер.

Сам доктор вже досить довго захоплюється цією грою, що й привело його до пропозиції такого виходу із ситуації. Він зазначив, що професійні гравці по міміці особи можуть дуже швидко вирахувати те, яка у вас карта. Так, наприклад, при хорошій карті чоловік трохи хмурить брови, а при поганій - піднімає їх трохи вгору.

Джек Бреді вважає, що уколи ботокса дадуть можливість уникнути таких ситуацій і дадуть можливість багатьом гравцям, які не можуть контролювати свою міміку, вигравати навіть у найгірших ситуаціях. Послугу «Особа для покеру» доктор пропонує вже на протязі тижня, але поки що жоден з його клієнтів не скористався нею.

За матеріалами: Новини сьогодні
23-11-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11499

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]