Головна » 2012 » Жовтень » 8 » Успішних юристів нагородили в облдержадміністрації

Успішних юристів нагородили в облдержадміністрації

Сьогодні, 8 жовтня, в облдержадміністрації відбулося святкове засідання з нагоди Дня юриста. На відзначення професійного свята юристів до обласної адміністрації запросили працівників обласного управління юстиції, керівників районних, міськрайонних управлінь, начальників реєстраційних служб області, юристів різних галузей права.

Участь в урочистому заході взяли керівник краю Олександр Ледида, його заступник Антон Громовий, начальник Головного управління юстиції у Закарпатській області Петро Ільницький.

Вітаючи присутніх, Олександр Ледида наголосив: «На Вас покладено відповідальне завдання – забезпечити реалізацію державної правової політики. Сьогодні в області працює багато успішних правників, котрі зробили чималий вклад у розвиток національного законодавства. Саме завдяки самовідданій праці фахових юристів, ми можемо говорити про  утвердження в нашій країні правового порядку».

Успішних юристів краю з нагоди свята відзначили почесними грамотами та подяками облдержадміністрації, обласної ради, Головного управління юстиції в Закарпатській області, - повідомили у прес-центрі ОДА.



За матеріалами: Новини сьогодні
08-10-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11523

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]