Головна » 2017 » Грудень » 24 » Утворилися кілометрові черги на пунктах пропуску з Польщею та Словаччиною

Утворилися кілометрові черги на пунктах пропуску з Польщею та Словаччиною

  На кордонах з Польщею і Словаччиною утворилися кілометрові черги на в’їзд в Україну. Про це помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян повідомив вранці 24 грудня в ефірі каналу «112 Україна».

За його словами, з українського боку черг немає на усіх пунктах пропуску, а з боку Словаччини і Польщі черги розтягнулися на багато кілометрів.

«На «Ягодині» за нашою інформацією, черга з близько 900 авто, аналогічна ситуація на «Раві-Руській» і в «Шегинях», – повідомив Слободян.

Він пов'язав це з тим, що громадяни України, що працюють за кордоном повертаються на новорічні свята додому.

Як повідомляє УНН, на українсько-словацькому кордоні в напрямку України ускладнився проїзд, черга розтяглася на два населених пункти. Черга з фур, мікроавтобусів, легкових авто в пункті пропуску «Вишнє Німецьке-Ужгород» сягає 6-7 кілометрів.

У зв'язку з тим, на українсько-словацькому кордоні черги зайняли одну смугу руху на словацькій стороні, на дорогах чергують посилені наряди місцевої поліції. Проїхати повз чергу вдається тільки місцевим жителям після пред'явлення документів про місце проживання.

Словацьке телебачення розповіло про ситуацію на КПП «Убля - Малий Березний»

Зазначається, що ситуація ускладнюється і важкими погодними умовами у вигляді сильного снігу, який словацькі дорожні служби не встигають прибирати.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-12-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1815

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]