Головна » 2015 » Березень » 23 » Увійшов до Книги рекордів України академічний камерний хор Закарпаття — «Cantus»

Увійшов до Книги рекордів України академічний камерний хор Закарпаття — «Cantus»

Закарпатський академічний хор «Cantus» прийняв участь у безпрецедентній музичній події – «Бах Маратоні», присвяченому 330-річчю народження видатного музиканта й композитора Й. С. Баха.

Унікальний «Бах Маратон» об’єднав майже 600 виконавців зі всієї України та закордону.

Закарпатський академічний хор «Cantus» під керівництвом художнього керівника Еміла Сокача приєднався до музичного заходу у Львові та приніс частинку музикального свята до Закарпаття. Світові шедеври Й. Баха зачаровували слухачів у Закарпатській обласній Філармонії 22 березня, у неділю.

Композиції, що увійшли до концертної програми «Мотети. Пасхальна ораторія» — це надскладні акапельні та вокально-інструментальні твори Й.Баха – визнані шедеври світової класики.

Враженнями від участі у “Бах Маратоні” поділився художній керівник хору “Cantus” Еміл Сокач.

Анонсована тривалість дійства досягла 30 годин. Власне, перевищили всілякі сподівання і і масштаби музичного марафону, і сама його атмосфера. Це було грандіозно! — зазначив Еміл Сокач.

Львівський “Бах Маратон” занесено до реєстру Книги рекордів України як найтриваліший музичний флешмоб. Учасників історичної події нагороджено дипломами, — повідомили в Управлінні культури Закарпатської ОДА.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-03-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1893

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]