Головна » 2013 » Липень » 25 » Ужгородці представляють Україну на Всесвітніх іграх у Колумбії

Ужгородці представляють Україну на Всесвітніх іграх у Колумбії

Відома танцювальна пара – Володимир Лятов та Вероніка Мишко представляють Україну на IX Всесвітніх іграх з неолімпійських видів спорту.

Як повідомила Zaholovok.com.ua Вероніка Мишко, офіційне відкриття Всесвітніх ігор відбувається сьогодні, 25 липня, у Калі (Колумбія).  Наразі брати участь у іграх планують більше 4000 учасників з 120 країн світу з 30 офіційних і 5 показових видів спорту

IX Всесвітні ігри з неолімпійських видів спорту триватимуть до 4 серпня. Ужгородці в європейській програмі виступатимуть 28 липня.

Zaholovok.com.ua вболіває за ужгородську танцювальну пару!

Довідка:

Всесвітні ігри були організовані Міжнародною Асоціацією Всесвітніх ігор (IWGA) ще в 1980 р.. Перші змагання неолімпійських видів спорту відбулися в 1981 р. у Санта-Кларі (США). У них взяли участь 1265 спортсменів у 18 видах спорту.

Всесвітні ігри проводяться на наступний рік після Олімпійських ігор. У програму змагань включені такі спортивні напрями: бойові мистецтва, ігри з м'ячем, точні види спорту, силові види спорту, розвиваючі види спорту, акробатичний і танцювальний спорт, показові види спорту.



За матеріалами: Новини сьогодні
25-07-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11183

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]