Головна » 2013 » Серпень » 27 » Ужгородці здобули бронзу у фіналі Стрітбольної Ліги в Києві

Ужгородці здобули бронзу у фіналі Стрітбольної Ліги в Києві

Юні гравці ЗОДЮСШ м. Ужгорода та БК "Ужгород-УжНУ" здобули бронзу у фінальній частині Української Стрітбольної Ліги (УСЛ) 3х3 2013.

У турнірі  брали участь більше 500 команд, 16 з яких вийшли до фінальної частини: 4 групи по 4 команди. Наші гравці зіграли в групі А з командами Смерть Машина (Одеса),Снікерс (Київ) та Бед Бойс (Маріуполь).

 У першій грі ужгородці зіграли з головними конкурентами за вихід у плей-офф - Смерть Машина. Хлопці вдало зіграли в захисті та на підборах і згодом одержали перемогу з рахунком 13-7.Друга гра для  юних гравців з ужгорода виявилася досить легкою і Миши (так називалася ужгородська команда)одержали перемогу у команди Снікерс з рахунком 14:4. Дуже напружена гра відбулась з командою Бед бойс: обидві обмінювалися влучними кидками, та все ж, завдяки самовіданій грі, наші гравців здобули перемогу 13-10. 

«Миши» вийшли з групи з 1 місця та вийшли на команду Факери (Київ) та завдяки влучним попаданям з-за дуги здобули перемогу з рахунком 11-5.В наступний раунд нашій команді довелося грати з майбутніми чемпіонами командою Ферро(Запоріжжя) ,наші гравці впевнено почали матч,але збилися на атаки з дальної дистанції та не змогли наздогнати команду Ферро загальний рахунок гри 7-11.В грі за 3 місце наша команда зійшлася з командою Стеклотара(Київ) і гідно відіграли матч який згодом і виграли з рахунком 11-6.

Склад ужгородської команди:  Іванина Антон, Плешаков Владислав, Ковач Едуард, Петечел Іван.

Закарпатська обласна Федерація висловлює подяку проректору УжНУ Федору Шандору за допомогу у виїзді команди на фінальну частину Української стрітбольної ліги 2013 та вітає юних спортсменів з чудовим результатом.




За матеріалами: Новини сьогодні
27-08-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11259

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]