Головна » 2013 » Червень » 12 » Ужгородських студентів запрошують на навчання до Німеччини

Ужгородських студентів запрошують на навчання до Німеччини

Студенти УжНУ мають можливість взяти участь у навчальній програмі «Східноєвропейські дослідження».

Мета програми – посередництво від регіональної компетенції для Східної, Південно-Східної та Центрально-Східної Європи. Студенти зможуть аналізувати розвиток та ситуації в Східній Європі, класифікувати їх в сучасних економічних, політичних, соціальних, правових, історичних, культурних взаємозв’язках. Поряд з фаховими та мовними знаннями буде надано ключові поняття, що повинні надати можливість студентам в майбутньому їх використання у відповідних  сферах політики культури, економіки та науки.  

Навчання пропонується у Ludwig-Maximilians-Universität München (Мюнхен) та Universität Regensburg (Регенсбург) з можливістю комбінації різних спеціальностей.

Програма відзначається модуляризацією, дослідженнями, практично орієнтованими проектами, професійною практикою, літніми школами в Східній Європі. Додатково для східноєвропейських фахівців обидвох університетів до  навчального процесу  залучаються численні заклади баварського східноєвропейського дослідження (Східноєвропейський інститут, Південно-східний інститут, Інститут східного права, Баварська державна бібліотека). Університети  крім того співпрацюють   з  іншими навчальними  та науково-дослідницькими закладами   країн Східної Європи.



За матеріалами: Новини сьогодні
12-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11203

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]