Головна » 2013 » Квітень » 12 » УжНУ співпрацюватиме з київським підприємством, яке займається біоенергетикою

УжНУ співпрацюватиме з київським підприємством, яке займається біоенергетикою

Представники Ужгородського національного університету провели перемовини з керівництвом підприємства «Салікс Енерджі» (м. Київ), яке має великий досвід із впровадження в Україні промислових технологій вирощування різних видів енергетичної верби для відновлюваної енергетики - біоенергетики. УжНУ спільно з підприємством  проводитимуть науково-дослідні роботи, спрямовані на збільшення врожайності енергетичної верби та впровадження технології  її вирощування на теренах Закарпаття.

Про це керівництво «Салікс Енерджі» та представники УжНУ домовилися під час проведення VII міжнародної науково-практичної конференції «Нетрадиційні і поновлювані джерела енергії як альтернативні первинним джерелам енергії в регіоні».

У роботі конференції від Ужгородського національного університету взяв участь директор НДІ засобів аналітичної техніки, доцент кафедри прикладної фізики Йосип Головач, – повідомляє офіційний сайт УжНУ.   

Він проінформував учасників конференції про заходи, які проводяться в Закарпатській області, зокрема, в Ужгородському національному університеті, з впровадження енергоефективних, ресурсозберігаючих технологій, освоєнні альтернативних поновлювальних джерел енергії. Схвалення учасників конференції отримали представлені п. Головачем проекти, спрямовані на впровадження енергозберігаючих відновлюваних джерел енергії на об’єктах УжНУ.



За матеріалами: Новини сьогодні
12-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11219

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]