Головна » 2016 » Березень » 31 » В автомобіль Парасюка кинули гранату. ВІДЕО

В автомобіль Парасюка кинули гранату. ВІДЕО

У машину народного депутата Володимира Парасюка кинули гранату. Про це ввечері 30 березня на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Ігор Луценко.

"В машину Парасюку хтось кинув гранату", - йдеться в повідомленні.

Згодом Луценко зазначив, що інцидент схожий на "замах на вбивство".

"Кидали гранату прицільно, але судячи з усього, перешкодили гілки. В момент, коли він приїхав додому, запаркувався, кинули щось по потужності як РГД. На щастя, метрів 5 не долетіло. Сусідня машина прийняла на себе вибух", - написав нардеп.

"Це означає, що вели, знали, куди і приблизно коли приїде. Це серйозно", - додав Луценко.

Департамент комунікацій Національної поліції України повідомляє, 30 березня близько 22.00 до Головного управління Національної поліції у місті Києві надійшло повідомлення від одного з народних депутатів про вибух у центрі столиці.

За словами нардепа, він начебто бачив, як невідома особа кинула предмет, схожий на гранату, повідомляє департамент комунікації Національної поліції України.

"Вже відомо, що внаслідок цієї пригоди, яка сталася на бульварі Лесі Українки, було пошкоджено три автомобілі. Ніхто з людей не постраждав", - зазначили в поліції.

За словами першого заступника голови Національної поліції України Вадима Трояна, він вже поспілкувався з народним депутатом.

"Особисто розмовляв з Володимиром. З ним все добре. Нашими підрозділами вжито всіх заходів з розшуку злочинця", – зазначив Вадим Троян.

У Нацполіції зазначили, що інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 112 (Посягання на життя державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці ретельно обстежують місце події та прилеглу до нього територію, опитують ймовірних свідків та очевидців пригоди.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11031

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]