Головна » 2015 » Вересень » 17 » В горах Закарпаття продовжується незаконний видобуток андезиту

В горах Закарпаття продовжується незаконний видобуток андезиту

Прокуратура відкрила вже три кримінальні провадження.

16 вересня, в ефірі одного з центральних телеканалів вийшов сюжет в якому йшлося про незаконний видобуток андезиту в горах  Закарпаття, пише Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області.
Також в сюжеті наголошено, що готові вислухати коментарі будь-якої державної структури, при цьому коментар Ужгородського міжрайонного прокурора записаний при підготовці матеріалу в сюжеті не протрансльовано.  
З огляду на це, прес-служба уповноважена надати офіційну позицію прокуратури Закарпатської області.
Зокрема, Ужгородський міжрайонний прокурор Олександр Андришин розповів журналісту телеканалу, що наразі в провадженні СВ Ужгородського РВ УМВС України в Закарпатській області перебуває три кримінальні провадження за фактами вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ст. 240 КК України «Порушення правил охорони або використання надр». Наразі у вказаних  кримінальних проваджень триває досудове розслідування.
Крім того, прокурором було наголошено, що правоохоронними органами, за наявності відомостей про незаконний видобуток андезиту чи інші порушення правил охорони або використання надр вносяться відомості до ЄРДР та розпочинається досудове розслідування.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
17-09-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1848

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]