Головна » 2016 » Травень » 13 » В Іршаві відкрили новий спортивний майданчик

В Іршаві відкрили новий спортивний майданчик

Торік міні-стадіон розпочали облагороджувати мешканці вулиці Першотравнева та кількох навколишніх (біля РЕПу). Днями тут відбулися перші спортивні змагання. Футбол грали дорослі та дитячі команди.

Цю територію кількадесят років називали стадіоном і тут гуртувалися і діти, і дорослі адже вона над річкою і підходить як для проведення дозвілля так і для занять спортом.

Ще з 1993 року ініціатором створення тут стадіону по праву вважають нині покійного Іллю Марковича. У своєму виступі міський голова відмітив його вклад у будівництво спортмайданчика і присутні вшанували світлу пам’ять Іллі Андрійовича хвилиною мовчання.

Вигляд цього місця зараз не зрівняти з тим, що було. На полі проведено величезну роботу, яка ґрунтується виключно на ентузіазмі та бажанні зробити для своїх дітей хороше місце відпочинку. Протягом літніх місяців тут практично щотижня проводили так звані «суботники». Працювати приходили і малі й дорослі.

Тепер біля РЕПу облаштовано футбольне поле, майданчик для волейболу та баскетболу. Значне місце відведено для наймолодших іршавчан. Для дитячого майданчика міськрадою придбано ігрові споруди, привертає увагу і яскраво розфарбована пісочниця, яка в минулому була звичайною бляшанкою.

Подбали і про глядачів спортивних змагань – навколо поля змонтовано лавиці, у затінку біля дитячого майданчика – гойдалки. Також підведено лінію вуличного освітлення та встановлено світильники, облаштовано систему поливу футбольного поля. Слід відзначити, що працювали активісти не тільки над облаштуванням міні-стадіону. До виконання завдань підійшли в комплексі та наводили лад і на навколишній території.

Зокрема, приємно вражає загальний вигляд спортивно-ігрового майданчика після того, як активісти попрацювали на березі Іршавки. Ще минулого року восени вони очистили набережну. Зізнаються, що певно важчої роботи не було за весь час. Окрім зарослів і чагарників довелося викопувати сміття, яке роками скидували на берег жителі міста.

Присутні відзначали, що це перший справді народний стадіон, який облаштований тільки силами небайдужої громади.

Отже, завдяки спільним зусиллям багатьох людей та наполегливості молодих батьків в Іршаві є місце, де можна помилуватися гарними краєвидами Іршавки, відпочивати та займатися спортом, інформує Іршавська міська рада.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-05-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1919

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]