Головна » 2014 » Жовтень » 23 » В Конча-Заспі під охороною "тітушок" триває будівництво Межигір’я-2 - Чорновол

В Конча-Заспі під охороною "тітушок" триває будівництво Межигір’я-2 - Чорновол

В елітному містечку Конча-Заспа досі триває будівництво величезного житлового комплексу, яке називають Межигір’я-2 .

Про це на брифінгу заявила радник міністра внутрішніх справ Тетяна Чорновол, передає кореспондент Еспресо.TV.

За її словами, нещодавно вона була на місці будівництва і побачила, що будівництво триває. Також вона додала, що це будівництво веде фірма поплічника Януковича Юрія Іванющенка і цей комплекс був призначений для старшого сина колишнього президента Олександра Януковича.

«Я вважаю що цей комплекс Юрій Іванющенко будував для старшого сина Януковича, в мене є докази… Нещодавно я була там на місці, це Межигір’я продовжує будуватися і кришують знову таки ті самі «тітушки», - заявила Чорновол.

При цьому вона додала, що йдеться про так званих «тітушок Кличка», які до Майдану співпрацювали з партією УДАР, а потім почали працювати на Юрія Іванющенка.

 

В елітному містечку Конча-Заспа досі триває будівництва величезного житлового комплексу, яке називають Межигір’я-2 Про це на брифінгу заявила радник міністра внутрішніх справ Тетяна Чорновол, передає кореспондент Еспресо.TV. За її словами, нещодавно вона була на місці будівництва і побачила, що будівництво триває. Також вона додала, що це будівництво веде фірма поплічника Януковича Юрія Іванющенка і цей комплекс був призначений для старшого сина колишнього президента Олександра Януковича. «Я вважаю що цей комплекс Юрій Іванющенко будував для старшого сина Януковича, в мене є докази… Нещодавно я була там на місці, це Межигір’я продовжує будуватися і кришують знову таки ті самі «тітушки», - заявила Чорновол. При цьому вона додала, що йдеться про так званих «тітушок Кличка», які до Майдану співпрацювали з партією УДАР, а потім почали працювати на Юрія Іванющенка.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/10/23/117327-koncha-zaspi-pid-ohoronoyu-titushok-tryvaye-budivnyctvo-mezhygirya-2


За матеріалами: Новини сьогодні
23-10-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11054

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]