Головна » 2014 » Березень » 22 » В оселі екс-міністра енергетики знайшли 42 кг золота та майже $ 5 млн. готівкою – Аваков. ФОТО

В оселі екс-міністра енергетики знайшли 42 кг золота та майже $ 5 млн. готівкою – Аваков. ФОТО

Під час проведених обшуків у приватному приміщенні екс-голови Міненерго та вугільної промисловості Едуарда Ставицького вилучено 42 кг золота, 4,8 мільйона доларів готівкою, камені, схожі на діаманти та ін.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава МВС Арсен Аваков.

За його словами, обшук у приватному приміщенні екс-міністра проведений Генпрокуратурою, УБОЗ МВС України в рамках розслідування за фактом розкрадання державної власності службовими особами Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

«У ході проведених обшуків вилучено: 4,8 мільйони доларів готівкою; золоті злитки загальною вагою 42 кг; наручні дорогі годинники відомих світових брендів; велика кількість виробів з дорогоцінних металів; коробочки з каменями, схожими на діаманти; безліч документів на нерухомість, частки у компаніях, земельні ділянки; документи на реєстрацію зарубіжних компаній у різних офшорних юрисдикціях; банківські картки, документація на рахунки у низці банків», – зазначив Аваков.

Як зазначили в ефірі 5 каналу, обшук було проведено у помешканні, яке належить дружині екс-міністра. У квартирі було виявлено  два сейфи, в яких і зберігалися виявлені цінності.

Як відомо, напередодні Генпрокуратура разом з УБОЗ МВС України провела обшук в помешканнях та офісах, які належать колишньому міністру палива та енергетики Едуарду Ставицькому.

За даними УП, після втечі екс-президента Віктора Януковича Ставицький виїхав до Італії.




За матеріалами: Новини сьогодні
22-03-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11146

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]