Головна » 2016 » Листопад » 3 » В шоці від побаченої розкоші в трьох селах Закарпаття журналістка "5 каналу"

В шоці від побаченої розкоші в трьох селах Закарпаття журналістка "5 каналу"

  На Закарпатті існує конгломерат великих сіл, які відрізняються надзвичайною розкішшю.

Про це зазначає журналістка Тетяна Даниленко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Культурний шок. Я була в Кончі-Заспі, в Пущі-Водиці, і в усіх інших київських беверлі-гіллсах, але такого ще не бачила.

Конгломерат трьох великих сіл на Закарпатті, найбільше з яких називається Біла Церква. Усі хати (!) – велетенські палаци. І їх, цих замків та фортець – сотні і сотні. Більшість ще не обжиті. Немає ні садів, ні газонів, лише сотні квадратних метрів краси, якою її уявляють мешканці цих сіл.

Крім палаців довкола майже нічого немає. Ну, магазини будівельні. А ще – самотній "Бріоні". Місцеві називають ці краї селами контрабандистів.

Якими б не були заробітки власників тутешніх замків та фортець, це історія останніх кількох років. Абсурд в тому, що якщо хтось перекриє ці заробітки, то таку нерухомість і не продаси, і утримувати нереально дорого.

На жаль, я поспішала і не могла більш детально пофотографувати. Але масштаби просто вражають. Ще раз: це сотні, якщо не тисячі розкішних вілл, побачивши які римські патриції відчули б себе просто лохами.

А ви кажете – Лещенко, депутати, чиновники, e-декларації... Та наша країна – просто клондайк двадцять першого століття", – пише журналістка "5 каналу" на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
03-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1848

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]