Головна » 2016 » Травень » 8 » В Тячеві на турнірі з тенісу боролись 110 спортсменів

В Тячеві на турнірі з тенісу боролись 110 спортсменів

Протягом 4-х днів, з 25 по 28 квітня, на кортах Тячівської ДЮСШ, які по праву рахуються одними з кращих в Україні, точилися цікаві і безкомпромісні поєдинки.

110 – саме така, рекордна кількість юних тенісистів з Києва, Львова, Чернівців, Івано-Франківська, Коломиї, Стрия, Кам’янця-Подільського, Ужгорода, Берегова, Виноградова і Хуста приїхали в це закарпатське місто, щоб поборотися за перемогу у турнірі під егідою Федерації тенісу України «Відкрита першість Тячівської ДЮСШ з тенісу», повідомило ЗС.

Протягом 4-х днів, з 25 по 28 квітня, на кортах Тячівської ДЮСШ, які по праву рахуються одними з кращих в Україні, точилися цікаві і безкомпромісні поєдинки. Ні прохолодна погода, ні дощ в перші два дні змагань не змогли завадити юним спортсменам продемонструвати свої найкращі фізичні, техніко-тактичні якості і волю до перемоги. Нагородами переможцям стали чудові кубки, медалі, дипломи, солодкі подарунки і  сувеніри з символікою міста Тячів, допомогу в придбанні яких, що вже стало приємною традицією, надала Тячівська міська рада ( І.Ковач та С.Гирич ).

Успішно виступили на цих представницьких змаганнях і вихованці Тячівської ДЮСШ. Переможцями турніру стали Мирослава Глібчук ( дівчата до 14 років) і Ігор Шишмарьов ( хлопчики до 12 років ). Вдало виступили  і інші учні з Тячева: М. Тиводар, Я.Дербак, В.Гайдукова, Ю.Зизень, К.Осицький.

Переможцями і призерами також стали: Т. Дичка (Ужгород), В.Коновчук ( Чернівці ), А.Феоктістова, С.Андрієвський і А.Раданович (всі – Львів), Л. Базелюк (Берегово), А.Савицький (Хуст) та інші.

Віктор Павлишинець, ст. тренер відділення тенісу Тячівської ДЮСШ.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-05-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11141

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]