Головна » 2016 » Червень » 3 » В українця закарпатські митники вилучили «Ford Mondeo» через контрабанду цигарок

В українця закарпатські митники вилучили «Ford Mondeo» через контрабанду цигарок

Сьогодні на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС в українця вилучено 200 пачок цигарок «L&M Loft» та автомобіль «Ford Mondeo».

Громадянин України, рухаючись до Угорщини, обрав для проходження митного контролю смугу руху «зелений коридор», усно зауваживши працівникам митниці, що жодних, в тому числі прихованих від митного контролю товарів, не переміщує.

Однак, на підставі наявності ознак облаштування товарів, транспортних засобів комерційного призначення спеціально виготовленими сховищами (тайниками), транспортний засіб виведено із загального потоку і направлено в бокс для здійснення митного огляду, в результаті якого у порожнині переднього правого колеса автомобіля виявлено приховані тютюнові вироби з акцизними марками України.

Таким чином, громадянин вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників). Ці дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч. 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України складено протокол та вилучено предмети порушення митних правил: легковий автомобіль «Ford Mondeo», 1997 року випуску та 200 пачок цигарок «L&M Loft», вартість яких склала 2800 грн. Справи про порушення митних правил буде скеровано до суду, який і визначить покарання,інформує Відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
03-06-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1739

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]