Головна » 2018 » Квітень » 11 » В Укрзалізниці Москаль випрошує «сакуровий» потяг до Ужгорода

В Укрзалізниці Москаль випрошує «сакуровий» потяг до Ужгорода

Голова Закарпатської ОДА зазначає, що квитки до Ужгорода купити неможливо, а незабаром зацвітуть сакури, подивитись на які з’їдуться туристи.

Вже за кілька днів на Закарпатті почне квітнути сакура. Як відомо, наша область вважається туристичною меккою в цей час, адже подивитися на це диво з’їжджаються тисячі туристів з усієї України.

А купити квитки на потяг до Ужгорода вже практично неможливо, - пише Москаль у себе на сайті.

— На наступні вихідні (13 – 15 і 20 – 22 квітня) майже всі місця з Києва до Ужгорода і в зворотному напрямку розпродані, залишилося всього кілька десятків квитків, більшість із яких СВ. Та й ті розкуплять за пару днів, - обурюється голова ОДА.

— Із 27 квітня по 4 травня запланований додатковий потяг «Київ – Ужгород» на травневі свята, однак найближчі й наступні вихідні ми відчуватимемо гострий дефіцит пасажирських місць, – наголошує Геннадій Москаль.

Він жаліється, що багато людей просто не зможуть добратися сюди потягом.

Облдержадміністрація просить ПАТ «Укрзалізниця» ввести додатковий потяг «Київ – Ужгород» і в зворотному напрямку 13 – 15 і 20 – 22 квітня, який можна умовно назвати «Сакуровим рейсом».

— Багато українців вважають Закарпаття найкращим місцем для туризму в країні, а цвітіння сакури – це чудовий привід приїхати до Ужгорода. Тому дуже сподіваємося, що «Укрзалізниця» не підведе, -додає Геннадій Москаль.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-04-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1592

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]