Головна » 2013 » Лютий » 17 » В Ужгороде женился батько Махно.

В Ужгороде женился батько Махно.

  В Ужгороде женился батько Махно.

В субботу, 9 февраля, в Ужгороде состоялась необычная свадьба. Жених выступил в образе батьки Махно, а гости - матросами, штабскапитанами, юнкерами, чекистами и другими историческими лицами времен Гражданской войны 1917-го года.

Тетрализованное действо подготовили ужгородские байкеры. Происходило все на смотровой площадке в Ужгородском замке. Здесь молодожены отпраздновали свою свадьбу.

К замку привезли пулемет Максим, тачанки и еще всякий военный инвентарь тех времен. Молодая предстала в образе дамы дворянского рода. Вела торжественную часть Наталья Засухина, лауреат премии им. братьев Шерегия.

«Я подивився фільм« 9 життів Нестора Махно »і мені спало на думку зробити в такому енергійному стилі весілля. Тим більше, що образ батька Махна я вже одного разу приміряв на себе. Просто потрібно було постригтися і все. Костюм пошили в Запоріжжі. Френч у мене вже був (такий кітель), залишилися штани, чоботи. Один друг подарував справжній кулемет «Максим».

Я заздалегідь по інтернету об'явив дрес-код і гості приїхали у відповідному події образі.
На весіллі були представники багатьох країн: поляки приїхали в своїх польських костюмах. Також прибули друзі з Росії, Білорусі, Молдови, Придністров'я. Шон прилетів! Шон Карр, він же Англію представляє.

Що особливого запам'яталося на весіллі, так це коли вся ось ця галаслива компанія зайшла в церкву, - вони помінялися всі. Відразу стало тихо. А я думав будуть шуміти, хихикати. Хоча вони потім уже в ресторані відірвалися (сміється, - ред.) »- Розповів про свої враження після весілля Олександр Суханов.

За матеріалами: Новини сьогодні
17-02-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11395

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]