Головна » 2012 » Серпень » 8 » В Ужгороді на День незалежності обиратимуть найкрасивішу студентку України

В Ужгороді на День незалежності обиратимуть найкрасивішу студентку України

24 серпня в Ужгороді, у амфітеатрі, у рамках святкування Дня незалежності України, відбудеться Національний конкурс краси «Міс студентство України-2012».

25 найгарніших студенток із кожного регіону України змагатимуться за звання найкращої та право представляти державу на світовому конкурсі «Queen of the World», що відбудеться у Німеччині.

Як повідомила прес-служба конкурсу, з 21 серпня учасниці конкурсу з’їжджаються в Ужгород, вони мешкатимуть у готельному комплексі «Дует+» та готуватимуться до конкурсу під керівництвом хореографів дійства.

Дівчата дефілюватимуть на сцені в етнокостюмах від модного дому Rito, коктейльних сукнях від дизайнера Kira Plastinina та вишуканих вечірніх сукнях від українського дизайнера Jannet von Klingen.

На дівчат очікують зустріч із першими особами області та міста, екскурсії по мальовничій Ужгородщині та культурна програма.

Одним з ініціаторів такої неординарної події, присвяченої річниці Незалежності України, став депутат Закарпатської обласної ради Василь Ковач. За інформацією прес-служби конкурсу, депутат підтримав ідею зустрічі в Ужгороді найкрасивіших студенток з усіх областей України, щоб організувати на Закарпатті свято краси, яке у святкові серпневі дні об’єднає усю державу.

Переможниця конкурсу отримає путівку до екзотичної країни, цифрову відеокамеру, косметику від провідних брендів та чимало інших подарунків від організаторів. Учасниці, які посядуть призові місця, отримають у подарунок побутову техніку та косметику.



За матеріалами: Новини сьогодні
08-08-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12161

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]