Головна » 2013 » Травень » 15 » В Ужгороді у День сім’ї відбувся обласний тур Всеукраїнського дитячого фестивалю

В Ужгороді у День сім’ї відбувся обласний тур Всеукраїнського дитячого фестивалю

Загальнодержавний фестиваль "Повір у себе, –  і у тебе повірять інші” відбудеться в рамках проведення у 2013 році Року творчості. Учасниками заходу є діти та молодь з функціональними обмеженнями та їх батьки, а також інші категорії дітей.

Закарпатський тур відбувся сьогодні під відкритим небом, на дитячому майданчику на перетині вулиць Грушевського-8 Березня.  Організатори фестивалю виступили Закарпатський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді а також бібліотека-філія №2 ЦБС Ужгорода.

Упродовж 3-годинної програми діти презентували свою творчість у різних номінаціях зокрема  образотворчому мистецтві, вокалі, рукоділлі,  грі на музичних інструментах тощо. Участь у святі взяли дітки з обмеженими можливостями з різних куточків області, вихованці дитячих садочків і малеча з батьками, які прийшли на свято.  

Упродовж програми дітей розважали клоуни із Закарпатського обласного театру ляльок «БАВКА», також діяла виставка дитячих робіт. Переможці обласного фестивалю з числа дітей з обмеженими можливостями не лише поїдуть на Всеукраїнський конкурс "Повір у себе, і в тебе повірять інші”, а й матимуть змогу відпочити цього літа в "Артеку”.

Захід відбувається за підтримки обласної державної адміністрації та Ужгородського міськвиконкому.



За матеріалами: Новини сьогодні
15-05-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11222

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]