Головна » 2013 » Квітень » 9 » В Ужгороді у вишиванках, штрімфлях і гатях проведуть вечірку

В Ужгороді у вишиванках, штрімфлях і гатях проведуть вечірку


Музично-літературний проект «Жадан&Ойра&Кириченко» презентує ужгородцям новий мелодійний і загадковий альбом «Форелі». Вечірку проведуть у фольклорному стилі.

Концерт відбудеться у середу, 10 квітня, у нічному клубі «Фантом».

Дрес-код – вишиванки, гуні, штрімфлі, калапи, гаті та жупани.

Довідка:

Цій співпраці більше десяти років. Їх творчі шляхи перетинались не раз, проте ідея спільного проекту чекала свого часу і реалізувалася лише років зі два тому. Серед низки музично-літературних проектів, що виникли в Україні останнім часом, "Жадан&Ойра&Кириченко" - певно, найбільш еклектичний та експериментальний.

Сергій Жадан об'єднується з флагманськими представниками двох полярно протилежних напрямків - глибинного фольклору та електронного авангарду. Поєднання root-етніки фольклористів "Ойри", мінімал-ембіенту від гуру української електроніки Андрія Кириченка та яскравої, відвертої поезії Жадана - одного з найвизначніших творців сучасного слова - сміливе, непередбачуване і безумовно цікаве явище.

Результатом такого експерименту стала та несподівана суміш з фолку, електроніки, хіп-хопу та лірики, яка була втілена в релізі "Форелі", презентованому у листопаді 2012. Цей надзвичайно мелодійний і загадковий альбом є основою програми квітневого туру.



За матеріалами: Новини сьогодні
09-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11200

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]