Головна » 2013 » Вересень » 24 » В Ужгороді завтра стартує екологічна акція

В Ужгороді завтра стартує екологічна акція

Завтра, 25 вересня, в Ужгороді стартує екологічна акція "Здай макулатуру – збережи дерево”, яку у рамках відзначення 1120-річчя заснування Ужгорода ініціює ЗОО "Всеукраїнська Екологічна Ліга.

Метою проведення акції є залучення організацій різних форм власності, в основним видом відходів діяльності яких є відходи паперу (макулатури). До акції вже залучені ряд фінансових структур (банки), органи освіти (шкільні заклади, УжНУ), державні організації (Ужгородська міська рада, Закарпатська обласна рада) та інші організації.

Збір макулатури буде здійснюватись в середу, 25 вересня. Вивіз та прийом макулатури буде проводити ФОП Повхан Я.І. Ініційований захід носить не тільки освітній характер, а й безпосередньо екологічний, адже за вилучені кошти від здачі макулатури планується закупка та висадка саджанців дерев в паркових та садово-паркових зонах м. Ужгорода. Види дерев, місце та період висадки будуть узгоджені з спеціалістами відділу благоустрою Ужгородської міської ради. Безпосередні учасники акції зможуть взяти участь в посадці дерев.

Вивіз з НВК "Престиж” буде здійснюватись 25 вересня о 10:00 під час 20 хв. великої перерви, щоб діти змогли взяти участь.
Адреса: вул. Джамбула, 48.

Місце знаходження – навпроти супермаркету "Сільпо” по вул. Минайській, 16. Поряд з дитячим садочком "Престиж”.
Заїзд з сторони вул. Джамбула.
За додатковою інформацією та з питань участі можна звертатись до керівника екологічної акції "Здай макулатуру – збережи дерево” Ольги Химич, контактний телефон: 0508453928, e-mail: ecoconsult.ua@gmail.com.

За матеріалами: Новини сьогодні
24-09-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11241

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]