Головна » 2019 » Лютий » 26 » В УжНУ відомий журналіст Андрій Куликов проведе майстер-клас

В УжНУ відомий журналіст Андрій Куликов проведе майстер-клас

Відомий журналіст Андрій Куликов проведе майстер-клас в УжНУ

28 лютого на відділенні журналістики УжНУ відбудеться майстер-клас у межах проекту «Сприяння етнічній толерантності на Закарпатті шляхом запуску мультимедійної платформи», а також святкування 20-річчя студентської газети «Погляд».

О 10.00 у прес-клубі молодого журналіста «Медіаперспективи» (ауд. 406) розпочнеться майстер-клас журналіста, редактора, радіоведучого, телеведучого, медіаексперта, медіатренера, співзасновника «Громадського радіо» Андрія Куликова «Робота журналіста в умовах збройного конфлікту: поблизу бойових дій і на мирній території». Медійник завітає до УжНУ завдяки проекту під егідою Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні  «Сприяння етнічній толерантності на Закарпатті шляхом запуску мультимедійної платформи».

О 14.00 у читальному залі Наукової бібліотеки УжНУ відбудеться святкування 20-річчя студентської газети «Погляд». Це періодичне видання стало своєрідною творчою лабораторією, хорошим стартом на шляху до підкорення журналістського олімпу для кількох поколінь студентів відділення журналістики, а також представників інших підрозділів УжНУ. Практикуючись у своїй газеті, юнаки й дівчата досконало вивчають усі стадії випуску газети й журналістської праці загалом, починаючи зі збору матеріалу та завершуючи друком видання і його розповсюдженням.

Запрошуємо журналістів, представників різних громадських організацій та всіх зацікавлених.

Адреса:м. Ужгород, вул. Університетська, 14, аудиторія 416

Тел.050-995-30-48

Ел. адреса:kaf-journal@uzhnu.edu.ua

 Довідка

 Перший номер газети «Погляд» вийшов у січні 1999 року. Від часу заснування періодичного видання його редакційний склад неодноразово змінювався. Утім часопис неодмінно асоціюється зі студентами відділення журналістики, які є основними його творцями. Головний редактор газети – доцент кафедри журналістики, член Національної спілки журналістів України, лауреат кількох всеукраїнських журналістських конкурсів та Золотої медалі української журналістики В.Ю.Тарасюк (від часу заснування газети й донині).

Газета «Погляд» була відзначена грамотою за участь у І Всеукраїнській виставці студентських мас-медіа та в Міжнародній науково-практичній конференції «Студентські мас-медіа в Україні: реалії та перспективи розвитку» (Запоріжжя, 2007), посіла 3 місце у всеукраїнському конкурсі студентських засобів масової інформації (Запоріжжя, 2008), стала лауреатом обласної Почесної відзнаки «Оберіг Срібної Землі» (Ужгород, 2008), нагороджена Закарпатським обласним управлінням у справах інформаційної політики за внесок у підготовку журналістських кадрів та іншими нагородами.

Громадська організація «Медіа перспективи», членами якої є викладачі та студенти відділення журналістики УжНУ, реалізує проект «Сприяння етнічній толерантності на Закарпатті шляхом запуску мультимедійної платформи». Діяльність у межах проекту в основному спрямована на задоволення інформаційних потреб представників різних етносів Закарпаття, поліпшення якості закарпатських медіа, реалізацію завдань сучасної медіаосвіти, підготовку студентів-журналістів до роботи в багатонаціональному середовищі за визнаними світовими, зокрема загальноєвропейськими, професійними стандартами, підвищення ефективності співпраці громадських організацій та ЗМІ тощо. На базі мультимедійної платформи «MediaVista»здійснюється інформування та навчання (тренінги, лекції, семінари, майстер-класи, презентації) молодих фахівців.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-02-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1610

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]