Головна » 2016 » Вересень » 26 » Вбивця патрульних не визнає своєї провини. ВІДЕО

Вбивця патрульних не визнає своєї провини. ВІДЕО

Підозрюваного у вбивстві двох патрульних в Дніпрі прооперували, він заявляє, що його прізвище не Пугачов і не визнає свою провину. Про це заявив перший заступник глави Нацполіціі Вадим Троян, передає прес-служба Національної поліції.

"Свою провину він не визнає і відзначає, що Пугачов - не його прізвище", - зазначив він.

Троян повідомив також, що зброя ще не знайдено, вилучили поки тільки гільзи.

Операція підозрюваного у вбивстві двох патрульних у Дніпрі Олександра Пугачова відбулася успішно. Його стан стабільний. Про це в ефірі 112 Україна розповів головний лікар лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

"Пугачова буквально п'ять хвилин тому екстубували (інтубаційну трубку витягли з просвіту гортані і трахеї). Його стан стабільний, лікарі зробили все можливе, щоб не було великих ускладнень. Провели резекцію тонкого кишечника, який було пробито в чотирьох місцях. Також куля зачепила печінку. Вона пройшла повз нирки і зупинилася біля 12-го ребра, звідки її і витягли", - розповів Риженко.

Уже за годину, за словами головлікаря, з Пугачовим зможуть поспілкуватися правоохоронці.

Як відомо, вранці 25 вересня у Дніпрі зловмисник застрелив патрульного поліцейського, який зупинив його авто за порушення правил дорожнього руху, та поранив його напарницю. Згодом поранена патрульна померла під час операції.

Радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві - екс-боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов, який перебуває у розшуку за кількома статтями - ч.3 ст.146 - "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини", ч.1 ст.255 "Створення злочинної організації", ч.2 ст.153 "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом".

Розшук Пугачова тривав більше року.

Поліція у Дніпрі оголосила план перехоплення та провела операцію із затримання підозрюваного, якого було затримано у лікарні. Він звернувся в лікарню за підробленим паспортом на прізвище Михайленко.

За фактом подій у Дніпрі відкрито три кримінальних провадження.

Деканоідзе: діти загиблих поліцейських не матимуть ні в чому потреби

Нацполіція зробить усе, щоб діти поліцейських, які загинули 25 вересня у Дніпрі, не мали ні в чому потреби. Про це ввечері, 25 вересня, у Дніпрі заявила глава Нацполіції Хатія Деканоідзе, пише Українська правда.

"Нацполіція зробить все, щоб діти наших бійців, співробітників ніколи ні в чому не мали потреби", - сказала Деканоідзе.

Вона закликала "повірити у поліцейських, щоб вони повірили, що за ними стоїть велика сила держави і суспільства".

"Підтримуйте поліцейських. Кожен день вони ризикують життями", - зазначила Деканоідзе.

Разом з тим під стінами управління Нацполіції у Дніпрі організували імпровізовану стіну пам’яті за загиблими патрульними поліцейськими.

До стіни, де розміщено портрети загиблих, люди несуть квіти і запалюють свічки.

Біля фотографій загиблих 36-річної Ольги Макаренко та 27-річного Артема Кутушева стоїть варта колег-поліцейських. Державний прапор над управлінням патрульної поліції Дніпра приспустили.

Водія маршрутки нагородять медаллю за спробу зупинити вбивцю поліцейських

У понеділок, 26 вересня, в Дніпрі пройде нагородження Валерія Тімоніна - водія маршрутного таксі, який намагався зупинити злочинця, який вбив двох поліцейських. Про це заявив на своїй сторінці в Facebook мер міста Борис Філатов.

"Місто має знати своїх героїв. Так буває, що вони можуть знаходиться поруч. За кермом маршрутного таксі," - написав він.

Сам водій розповів у коментарі сайту 056.ua про причини свого вчинку і про те, як виглядала ситуація.

"Мені здається, дівчинка-патрульний розгубилась, злякалася і не стріляла. Злочинець спочатку вистрілив в патрульну. А потім холоднокровно розстріляв поліцейського-хлопця", - сказав водій.

Коли вбивця намагався втекти, Валерій, перегородив своїм мікроавтобусом дорогу зловмисникові. Нападник відкрив вогонь і по маршрутці.

Всього було здійснено 8 пострілів, повідомив начальник патрульної Дніпра Володимир Богонис. Водій був вимушений покинути місце подій, непокоячись за життя пасажирів.

У соцмережах після того, як було опубліковано відео з вчинком водія, багато людей написали, що його поведінка гідна поваги і може служити прикладом для наслідування для багатьох громадян.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1827

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]