Головна » 2013 » Листопад » 11 » Ведучі та журналісти ТВі підготували відеозвернення на підтримку євроінтеграції України

Ведучі та журналісти ТВі підготували відеозвернення на підтримку євроінтеграції України

Віталій Портников, Єгор Чечеринда, Юлія Литвиненко, Артем Шевченко, Марія Бурмака, Антін Мухарський та інші ведучі й журналісти ТВі записали відеозвернення до глядачів, в якому підтримують євроінтеграцію України. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 ТВі записав відеоролики, щоб показати глядачам, що канал підтримує курс України на євроінтеграцію.

 «Своїм відеозверненням ТВі вкотре декларує свою чітку позицію - Україна повинна бути разом із Європою. Інших варіантів бути не може», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 У відеозверненні тривалістю у 20-30 секунд кожен ведучий та журналіст озвучує свою тезу, чому для України важливо розвиватись європейським шляхом.

 «Це можливість для всіх нас  стати самодостатніми,  сильними, і позбутися, нарешті, комплексу молодшого брата»,- звертається до глядачів Юлія Литвиненко.

 «Шлях  до Європи - це, по суті, наше повернення додому. Це повернення туди, звідки українців було вирвано за сотні років нашого колоніального минулого у складі різних імперій»,- говорить у відеозверненні Артем Шевченко.

 Відеозвернення ведучих та журналістів можна переглянути на сайті каналу.

 Нагадаємо, з 2 вересня в новинах телеканалу виходить спеціальна євроінтеграційна рубрика «До Вільнюського саміту». О 18.00 в студії ТВі експерти, науковці, бізнесмени,  українські та європейські політики висловлюють свої прогнози щодо того, що принесе підписання Угоди про асоціацію кожному українцю - студенту, підприємцю, безробітному, молодій мамі  чи пенсіонеру. 




За матеріалами: Новини сьогодні
11-11-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11236

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]