Головна » 2019 » Березень » 24 » Ведуть узгоджену кампанію проти президента Тимошенко та Коломойський - штаб Порошенко

Ведуть узгоджену кампанію проти президента Тимошенко та Коломойський - штаб Порошенко

Тимошенко та Коломойський ведуть узгоджену кампанію проти президента - штаб Порошенко

У виборчому штабі чинного глави держави Петра Порошенка заявляють, що поширена  лідером партії Батьківщина Юлією Тимошенко, яка також балотується в президенти, інформація про початок проти Порошенка кримінальних проваджень кіпрським судом і низкою європейських антикорупційних органів є неправдивою.

Відповідну заяву оприлюднив телеканал Прямий.

"Тимошенко в черговий раз переконливо захистила титул "баронеси брехні", яким її не так давно і цілком заслужено охрестила німецька газета Handelsblatt. І так само підтвердила своє лідерство в рейтингу неправдивих заяв українських політиків за версією Vox Ukraine... Черговий фейк від Тимошенко - поширення нею дезінформації про нібито початок проти Порошенка кримінальних проваджень кіпрським судом і низкою європейських антикорупційних органів", - йдеться в заяві, опублікованій в неділю, 24 березня.

У тексті також згадується той факт, що Організація Євросоюзу з боротьби з шахрайством (OLAF) спростувала інформацію про антикорупційне розслідування проти чинного президента України Петра Порошенка.

У штабі Порошенко очікують від Тимошенко вибачень "за свідоме тиражування неправди".

"Ще одним джерелом поширення фейку став Інтернет-ресурс, редагований і модерований відомим чорним піарником, який свою далеку від журналістики брудну справа прикриває репортерським статусом на каналі 1 + 1", - йдеться в тексті заяви.

"Така синхронізація зусиль ще раз доводить, що Володимир Зеленський - далеко не єдиний кандидат, фігурою якого Ігор Коломойський "ходить" на цих виборах. Так само він поставив і на Юлію Тимошенко", - вважають в штабі чинного президента.

Передвиборний штаб Порошенко також закликав ЗМІ в останній тиждень перед виборами особливо ретельно перевіряти інформацію на предмет фейків і недостовірності.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-03-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1528

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]