Головна » 2016 » Травень » 21 » Велику партію кольорових металів затримали на Закарпатті

Велику партію кольорових металів затримали на Закарпатті

Працівниками Закарпатської митниці ДФС в зоні митного контролю поста «Ужгород» затримано вантажний автомобіль під керуванням громадянина України.

Згідно з товаросупровідними документами він прямував у режимі «транзит» за маршрутом Литва-Сербія та перевозив вантаж: «відходи сплавів на основі міді та цинку у вигляді порошкоподібної речовини», загальною вагою 22,5 т, – повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС України в Закарпатській області.

У ході проведення огляду встановлено, що вказаний транспортний засіб перевозив вантаж – «відходи та брухт кольорових металів».

Крім того, за результатами відпрацювання інформації ГУ внутрішньої безпеки ДФС України, працівниками управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Закарпатській області, спільно з співробітниками ГУ боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ та Закарпатської митниці ДФС, попереджено незаконне переміщення кольорових металів через митний кордон України.

На даний час тривають перевірки та вживаються заходи щодо встановлення причетності посадових осіб органів ДФС до організації переміщення через митний кордон України брухту кольорових металів.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
21-05-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1787

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]