Головна » 2012 » Жовтень » 24 » Весільні подорожі по Україні: рай в Закарпатті

Весільні подорожі по Україні: рай в Закарпатті



Плануєте весільну подорож і не знаєте, куди поїхати? Путівки в екзотичні країни можуть бути непосильно дорогими, в той час як в Україні є не менш зачаровуючі місця для відпочинку молодят! Закарпаття - справжній гірський рай, в якому ви зможете побути удвох і насолодитися чудовою природою!
Що ви знаєте про Закарпаття?

Чи знаєте ви, що ліси Закарпатських гір - найбагатші в Європі? Чи знаєте ви, що 80% території Закарпаття - це древні гори з тисячолітньою історією? Пробували ви коли-небудь чанахи або банош? Чи зустрічали світанок на березі гірської річки? А чи знаєте ви легенду про трагічну любов графської доньки Сині і простого пастуха Вира?

Якщо на більшість питань ви відповіли «ні», то ви просто зобов'язані побувати в Закарпатті, адже це прекрасне місце для того, щоб провести медовий місяць в Україні!
Де оселитися в Закарпатті?

Якщо ви віддаєте перевагу міському комфорту, то вам варто поселитися в прекрасному старовинному Ужгороді - його готелі схожі на середньовічні замки. А замовити в Ужгороді індивідуальні або групові екскурсії по Закарпаттю не складе труднощів.

Для любителів єднання з природою підійдуть пансіонати, розташовані в гірських долинах. Там ви знайдете умиротворення, відпочинок від міської суєти і зможете повністю злитися один з одним і з прекрасною дикою природою.
Синевир: озеро закоханих

На висоті майже в тисячу метрів над рівнем моря розкинулося величезне дзеркальне озеро - Синевир, яке по праву називають візитною карткою Закарпаття. Згідно з легендою, це озеро утворилося від потоку сліз, що хлинули з очей прекрасної графської доньки Синь після того, як батько вбив каменем її коханого - простого пастуха на ім'я Вир.

У центрі озера, як зіниця синього ока, видніється самотній камінь. Цей камінь має чарівну властивість: закохані, які разом встали на цей острівець, ніколи не розлучаться. Якщо ви вирішили провести ваш медовий місяць в Закарпатті, то озеро Синевир - неодмінний учасник вашої програми.
Колоритна гуцульська кухня

Нагулявши апетит під час прогулянок і екскурсій, неодмінно відвідайте місцеві ресторації. Швидше за все, на вашому шляху зустрінеться колиба - невисока дерев'яна хата, всередині якої ви побачите своєрідний затишний ресторанчик, де вас неодмінно нагодують смачними гуцульськими стравами!

Весільна подорож по Закарпаттю - це чудовий час, коли ви можете побути наодинці один з одним на лоні дикої природи!

За матеріалами: Новини сьогодні
24-10-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12099

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]