Головна » 2018 » Лютий » 8 » Вибір дитячої коляски: поради

Вибір дитячої коляски: поради

Ще до народження дитини мама і тато починають вибирати дитячу коляску. Звичайно, важливу роль відіграє дизайн коляски, її стиль, оформлення і колірна гамма. Але також дуже важливі і інші її характеристики.

На перших порах новонародженому потрібна затишна коляска, в якій він буде відпочивати під час прогулянок вулицею. Тому на такий період можна придбати для малюка класичну коляску. Вона має простору люльку, стійкі колеса і ручку, регульовану під зріст мами.

Потім їй на зміну, коли дитина підросте, можна обрати коляски-тростини, які відрізняються своєю легкістю і мобільністю. Такий варіант дуже зручний для мам, які змушені користуватися громадським транспортом або складати коляску в автомобіль. У будь-якому випадку, вона не займе багато місця.

Можна спочатку взяти варіант два в одному, тобто коляску-трансформер. Її можна буде змінити з положення "лежачи" в положення "сидячи" в міру зростання малюка. Крім того, зазвичай такі коляски оснащуються масою зручних доповнень, які можна знімати і одягати назад. Ручки в таких моделях завжди можна переставити в положення "обличчям до мами" і "спиною до мами", а також відрегулювати їхню висоту і нахил.

При виборі коляски слід звернути увагу і на її вагу. У тому випадку, якщо мамі потрібно буде самостійно спускати коляску в багатоповерховому будинку, звичайно ж, варто вибрати легкий варіант. Важливі і габарити коляски, тому як її потрібно буде вмістити в ліфт і сходовий проріз.

Крім вагу коляски важливим є і тип коліс. Він же має значення для пори року, в який будуть здійснюватися прогулянки, і типу доріжок, якими коляска буде переміщатися.

Якщо сім'я користується автомобілем, можна обирати варіант коляски зі знімною люлькою у вигляді автокрісла, яке входить в набір. А ось вибір забарвлення і оформлення - абсолютно індивідуальне питання.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-02-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11165

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]