Головна » 2018 » Вересень » 13 » Вибираємо жалюзі на вікна: практичні поради

Вибираємо жалюзі на вікна: практичні поради

На сьогоднішній день найбільшу популярність набувають жалюзі, ролети, які приходять на зміну шторам. Жалюзі, ролети більш зручні в догляді, що знижує час і зусилля, витрачені на прибирання. У сучасному ритмі життя хочеться підвищити практичність речей.

Виділяють наступні види жалюз: дерев'яні, тканинні, пластикові та металеві. Найскладнішим є вибір. На які критерії орієнтуватися при покупці того чи іншого виду? В першу чергу варто враховувати місце, в якому будуть вішатися ламелі, на якому кріпленні. Наприклад, на кухні найбільш функціональним і стильним варіантом будуть тканинні ролети. Їхня перевага в тому, що вони практичні у використанні та довговічні. В Україні вигідно придбати такі тканинні ролети можна онлайн, перейшовши за посиланням https://prestige-house.com.ua/roletytagaluzi/tkanynni/.

Якщо вибирати з тканинної різноманітності жалюзі, то не варто віддавати переваги занадто яскравим кольорам. У такій раді є своя практичність: фарби з часом втратять свій зовнішній вигляд і вигорять, та й тканина може забруднитися. В іншому на ринку представлено широке розмаїття продукту. Грамотно підібрані малюнки можуть бути практичні і прикрасити зовнішній вигляд кімнати.

Пластикові жалюзі - найпростіший варіант, який найменш трудомісткий по догляду. Вони дуже легко очищаються, їх можна повісити на вікні практично будь-якого приміщення. Ціна теж порадує. У розвинених країнах часто віддають перевагу саме пластиковим жалюзям.

Металеві - актуальні для промислових підприємств. Там важливий матеріал металу за рахунок того, що має високий ступінь міцності і не піддається температурній деформації. А ось для житлових приміщень металеві жалюзі будуть зовсім ні до чого, хоч в окремих випадках теж їх використовують.

Дерев'яні жалюзі відрізняються низкою високих характеристик. Це екологічно чистий продукт. Такі жалюзі довго служать, надійні у використанні, на них не накопичується бруд. Але ціна такого вибору обійдеться в копієчку.

Рекомендується з самого початку зробити виміри розмірів вікон, щоб можна було зробити жалюзі за індивідуальним замовленням.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-09-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1666

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]