Головна » 2016 » Липень » 8 » Відбудеться Мantra-CAMP-табір в Карпатах

Відбудеться Мantra-CAMP-табір в Карпатах

Вже від сьогодні по 25 липня в мальовничому гірському селі Микуличин, що на Івано-Франківщині, відбудеться Мantra-CAMP-табір, де всі охочі протягом 17 днів матимуть можливість побувати на заняттях досвідчених тренерів йоги і медитації та дізнатись більше рецептів і правил здорового харчування. Також на учасників чекає смачна вегетаріанська їжа, художні майстер-класи та, звісно ж, походи в гори.

- Якщо ви ніколи не займалися йогою, цей кемп – чудова нагода розпочати. Приєднатися може кожен, - заохочують організатори заходу.

- На мантра-кемп мене з собою взяли друзі, розповіли, що, перш за все, будемо займатися йогою, але я навіть не очікував, наскільки гарне місце проведення табору; не очікував, що, крім йоги, буде ще стільки творчих майстер-класів. Ми розмальовували скло, робили свічі, орігамі, а також грали в різноманітні ігри, співали, подорожували, ходили в гори. Дуже класна атмосфера, дуже приємні люди,- відкриті, товариські. Направді я тут дуже гарно провів час, приємні враження. Всім раджу завітати на наступний кемп, - ділиться Женя з Києва, учасник минулорічного табору.

Проживання буде в наметах у лісі біля річки. Але якщо хтось не пристосований до таких умов (або просто не має намету), можна буде організувати собі проживання самостійно у садибі неподалік від кемпу. Проект не є комерційним, внесок лише на закупівлю продуктів.

Зареєструватись та дізнатись детальну інформацію можна за телефонами: 097-268-22-32, 093-758-55-08, 095 -825 -02-08 або на сторінках Вконтакте, та у Facebook.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-07-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1746

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]