Головна » 2018 » Січень » 11 » Відбувся фестиваль колядок «Вифлеємська зірочка-2018» на Рахівщині

Відбувся фестиваль колядок «Вифлеємська зірочка-2018» на Рахівщині

На Рахівщині відбувся фестиваль колядок «Вифлеємська зірочка-2018».

Традиції та звичаї українців – це святині, які потрібно берегти та відроджувати. Це і стало нагодою об’єднати у актовій залі Ясінянської ЗОШ № 2 діток, батьків та керівників садочків і початкових класів з Ясіня, Лезещини, Чорної Тиси, Квасів та Білина на фестивалі колядок «Вифлеємська зірочка 2018».

Цей святковий різдвяний захід на Рахівщині восьмий рік поспіль проходить за ініціативи та сприяння народного депутата України Василя Петьовки.

Найперше, усіх присутніх від імені народного депутата України Василя Петьовки з новорічно-різдвяними святами привітав помічник нардепа Михайло Штефко та селищний голова Едуард Зелінський.

Згодом, протягом кількох годин дітки – вихованці дитсадків та школярі – учні початкових класів щедрували та колядували давні і сучасні співаночки, доповнювали їхні виступи колоритні етнічні гуцульські костюми, запальні танці, дзвінкий гомін трембіти та бурхливі оплески глядачів.

Цього року не було переможців та переможених, всі учасники отримали щедрі подарунки: солодощі, іграшки, розвиваючі ігри та спортивний інвентар для навчальних закладів.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-01-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1796

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]