Головна » 2018 » Грудень » 13 » Відеонагляд «Княжа Варта»

Відеонагляд «Княжа Варта»

Відносно недавно системи відеонагляду зустріти можна було рідко. Сьогодні камери можна побачити всюди, не тільки в промислових, офісних будівлях, великих торгових центрах, але навіть в громадському транспорті і багатьох приватних будинках. Основне завдання, що вирішується установкою систем відеоспостереження, - захист від проникнення зловмисників і контроль за територією.

Відеонагляд за подіями які відбуваються в в реальному часі незамінний елемент безпеки на кожному об'єкті. Відеоспостереження«Княжа Варта» дае змогу протягом короткого часу реагувати на нестандартні події, і зменшує можливість проникнення зловмистників в приміщення. Завдяки установці відеоспостереження ви будете мати додаткові можливості для підвищення ефективності бізнесу і спокійного сну.

Організація відеоспостереження допомагає помітити потенційну загрозу і відреагувати на неї вчасно, що підвищує шанси запобігти негативні наслідки. Якщо ж зловмисникам вдалося проникнути в житлове приміщення і завдати шкоди господарям, камери відеоспостереження допоможуть відновити хід подій, знайти грабіжників і повернути втрачене майно.

Наступна перевага установки відеонагляду — можливість робити записи, які можна переглянути в зручний час. Установка камер відеоспостереження Княжа Варта» здійснюється і на вулиці, причому можна одночасно контролювати ситуацію на декількох ділянках території в різних ракурсах.

Що входить в склад системи видеонагляду «Княжа Варта»

При установці відеоспостереження в приватному будинку, офісі або промисловому підприємстві потрібні кілька пристроїв. Це:

  • Відеокамера.
  • Монітор.
  • Пристрій обробки (відеореєстратор).
  • Блок живлення для камер.
  • Проведення.

Етапи установки систем відеонагляду «Княжа Варта»

Роботи на об'єкті проводяться в узгоджені терміни зручні для Вас. У нашому розпорядженні є бригада фахівців з установок систем безпеки (відеоспостереження, домофонні системи, контроль доступу, охоронна сигналізація і т. д.) Багаторічний досвід дозволяє нам швидко підібрати, якісно встановити і налаштувати обладнання, а великий вибір товарів систем безпеки не змусити вас довго чекати відповідного рішення.

Технічне обслуговування та гарантійні зобов'язання

Після того як монтаж системи відеоспостереження прийнятий Вами і здається в експлуатацію ми даємо гарантію 12 місяців як на обладнання, так і на сам монтаж систем відеонагляду.

Ми працюємо з об'єктами будь-яких розмірів і будь-якої складності. Якщо Вас цікавить установка камер відеонагляду в квартиру, в офіс, в магазин ми з радістю візьмемося за монтаж. Вам потрібна установка систем відеоспостереження на склад або виробництво, наші монтажники легко впораються з поставленим завданням. Ми можемо провести монтаж системи відеоспостереження будь-якої складності, на будь-якому об'єкті і під будь-які завдання.

Профілактичне та гарантійне обслуговування, перевірка всіх налаштувань і працездатності системи видеонагляду «Княжа варта», пропозиції щодо модернізації обладнання.

Переваги системи відеонагляду

Система відеоспостереження є ефективним способом забезпечення безпеки і може бути використана в будинках і на підприємствах. В останні кілька років популярність цього виду забезпечення безпеки значно зросла, особливо на підприємствах. Такому розвитку посприяло розуміння величезного внеску, який вона може зробити в забезпечення безпеки бізнесу. Якщо ви також задумалися над впровадженням системи відеоспостереження, варто розглянути її особливості.

1. Попередження злочинності

Перша і головна перевага установки системи відеонагляду полягає в тому, що вона забезпечує запобігання злочинам. Дослідження показали, що одне лише присутність відеокамер спостереження є для злочинців стримуючим фактором. Відеокамери спостереження дуже ефективні на автомобільних парковках, так як дозволяють запобігти викраденню або нанесення шкоди транспортним засобам, що є дуже поширеними злочинами. Завдяки використанню відеокамер спостереження ймовірність того, що злочин станеться, стає набагато менше. Крім того, система відеонагляду надає співробітникам упевненість, що їх власність буде захищена.

2. Розслідування злочинів

Крім попередження злочинності, відеоспостереження сприяє розслідуванню злочинності. Система забезпечує запис злочинної діяльності. Ці кадри часто використовуються в якості доказів для пошуку злочинців, які перебували в цьому районі в той час, коли було скоєно злочини. Крім того, система моніторингу може використовуватися для запису протиправних дій, які відбуваються на робочому місці.

3. Спостереження за роботою персоналу

Як згадувалося вище, системи відеоспостереження здатні записувати діяльність всередині підприємства. Якщо на підприємстві сталася крадіжка, відеоспостереження може допомогти визначити винних у ній співробітників. Це може бути дуже важко зробити без системи безпеки

4. Безпека на робочому місці

Важлива обов'язок роботодавця - забезпечити безпечну робоче середовище для своїх співробітників. Цього можна досягти за допомогою системи відеоспостереження. У ці дні багато співробітників, які працюють з громадськістю, знаходяться у великій небезпеці і можуть стати жертвами злочинної діяльності. Цей ризик може бути значно зменшений шляхом установки системи відеонагляду.

"Княжа варта" в стані провести проектну роботу по системам відеоспостереження будь-якої складності, як для невеликих приватних будинків, так і для великих міжнародних підприємств.

Якщо вам не байдужа безпека – особистого майна, ваша, співробітників і рідних - замовте монтаж систем відеонагляду в компанії «Княжа варта». Залиште заявку онлайн або подзвоніть на сайт. Після монтажу нашого обладнання від вас не сховається жодна надзвичайна подія або порушення.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-12-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11621

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]