Головна » 2018 » Грудень » 18 » Відкриють екошколу в Ужгороді: чому навчатимуть дітей на заняттях

Відкриють екошколу в Ужгороді: чому навчатимуть дітей на заняттях

В Ужгороді відкриють екошколу: чому навчатимуть дітей на заняттях

Черговий курс занять в екошколі “В гармонії з природою”, що за час проведення так прийшлися до душі маленьким закарпатцям, стартує уже найближчої суботи, 22 грудня. Цього разу партнером проекту став АТ «КОМІНВЕСТБАНК». За його підтримки екошкола діятиме на постійній основі впродовж усього 2019 року.

Програма – насичена і передбачає ряд цікавих інтерактивних занять. Діти не тільки дізнаватимуться нову інформацію, але й виконуватимуть практичні завдання: гратимуться, готуватимуть проекти, братимуть участь у квестах, переглядатимуть мультфільми.

Курс екошколи розрахований на 10 занять, які проходитимуть щосуботи. Групи формуватимуться відповідно до віку охочих: 6-7 років, 8-9 років і 10-11 років.

“Екошкола — це цикл екологічних занять для дітей 6-11 років. Це — час, який діти проводять цікаво і пізнавально, навчаючись берегти природу, економно ставитися до ресурсів, а ще — бути людьми. Масштаби екологічного лиха, яке уже спіткало планету, катастрофічні. Наше завдання — навчити дітей берегти та цінувати, і навіть виправляти помилки попередніх поколінь”, — розповіла керівниця екошколи Олена Булина.

Чим загрожують вирубки лісів? Чим дихає моє місто? Чому не можна спалювати листя та сміття? Чому важливо берегти чисту воду? Що таке сміття і чому воно загрожує планеті? Чим небезпечний сміттєвий монстр і чому важливо сортувати сміття? Яким є взаємозв’язок людини і природи? Звідки беруться безпритульні тварини на вулицях мого міста? Що таке природоохоронні об’єкти? — це далеко не всі питання, які належить обміркувати юним любителям природи.

“Наприкінці року ми, як правило, підбиваємо підсумки і плануємо майбутнє. А майбутнє, наскільки б звично не звучала ця фраза, у наших дітях. І так хочеться, аби вони росли щасливими, дихали свіжим повітрям і насолоджувалися чистотою Карпат. Тому рішення стати партнером екошколи на наступний рік вважаємо правильним, адже це той вид взаємодії, який дає найкращий результат. Дуже важливо залучити дітей до процесу екологічної освіти і виховання, сформувати у них бережне ставлення до природи”, — зазначив Голова Правління АТ “КОМІНВЕСТБАНК” Микола Чотій.

Участь для дітей — безкоштовна. Реєстрація є обов’язковою. Зробити це можна, заповнивши онлайн-форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScU0DMCfxo98r9Fn9R7J-xnm77JrayDCRiwUTCj5Eqp5B-Fbw/viewform

Заняття проходитимуть щосуботи об 11:00 за адресою м. Ужгород, вул. Швабська 64а.

Початок занять першої групи — 22 грудня. Про початок занять інших 5-ти груп учасників буде повідомлено додатково.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-12-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1635

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]