Головна » 2019 » Квітень » 4 » Відкритий Чемпіонат області з бойового самбо провели в Мукачеві

Відкритий Чемпіонат області з бойового самбо провели в Мукачеві

В Мукачеві провели Відкритий Чемпіонат області з бойового самбо

30 березня в ДЮСШ м. Мукачево відбувся Відкритий Чемпіонат області з бойового самбо. Вихованці СК “Спорт-Лідер”, під наставництвом свого президента Євгена Молнара, стали учасниками боїв, хлопці привезли додому чимало нагород.

Організатором дійства виступила Закарпатська обласна Федерація бойового самбо на чолі з керівником Скубою Михайлом. Головний суддя змагань Федір Середюк, який вже має колосальний досвід в цьому виді спорту, оскільки є Чемпіоном світу з бойового самбо серед майстрів та

Віце-президентом федерації бойового самбо України, строго та справедливо оцінював участь кожного. Допомагав йому в цьому майстер спорту міжнародного класу з бойового самбо Гречка Сергій, який також виступив суддею.

Спортлідерці гідно зустріли своїх супротивників та, завдяки наставництву свого тренера Олександра Дорогіна, здобули призові місця. Зокрема старший учасник від Ужгородського спортивного клубу Сукович Олександр виборов перше місце у своїй ваговій категорії. Олександр Дорогін зауважив, що він пишається своїми хлопцями і вони разом вже будують плани на майбутнє та впевненими кроками йдуть до перемог.

Зауважимо, що команда з Мукачева та Ужгорода вже не вперше організовують спільні бої, завдяки чому діляться між собою досвідом та разом прагнуть розвивати бойове самбо на теренах Закарпатської області.

Список учасників від СК “Спорт-Лідер”:

Пристая Олександр – 1
Русанюк Євген – 1
Русанов Ілля – 2
Цица Ілля – 2
Плешинець Артем – 1
Антонь Володимир – 1
Рудник Богдан – 2
Качур Ерік – 3
Свалявчик Владислав – 2
Костів Святослав – 3
Сукович Олександр – 1

Про це йдеться на сайті СК “Спорт-Лідер”


За матеріалами: Новини сьогодні
04-04-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1518

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]