Головна » 2017 » Січень » 24 » Відкрився сучасний хоспіс європейського зразка на Закарпатті. ВІДЕО

Відкрився сучасний хоспіс європейського зразка на Закарпатті. ВІДЕО

Прокоментував нашому виданню відкриття хоспісу депутат Закарпатської обласної ради Владіслав Поляк:

Це єдиний об’єкт такого типу у нашому краї і кращий у країні, але який шлях довелося пройти нам усім, аби двері цього закладу врешті змогли відкритися для пацієнтів.

Нам дістався у спадок незавершений грантовий проект, який Польща могла забрати будь-якої миті. Та нам вдалося його відстояти, зберігши позитивний імідж України і Закарпаття в очах наших європейських партнерів. За підтримку, допомогу і сприяння у вирішенні величезної кількості проблемних питань, у тому числі і фінансових, хочу подякувати керівнику області Геннадію Москалю, його заступнику Івану Дурану, моїм колегам обласним депутатам, які своїм голосуванням підтримували дофінансування об’єкту.

Виноградівський хоспіс, проект якого був унікальним і напрочуд потрібним Закарпаттю, сьогодні починає свою роботу не завдяки, а всупереч: всупереч обставинам, всупереч діям і впливу окремих посадовців, всупереч політичним інтригам. Однак благо та комфорт закарпатців, які потребують особливих умов та догляду, стали понад усім цим. З чим нас усіх і вітаю!

Коментар голови Виноградівської районної ради Віталія Любки:

 


За матеріалами: Новини сьогодні
24-01-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1939

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]