Головна » 2013 » Липень » 15 » Відпочинок у Карпатах

Відпочинок у Карпатах

Карпати - це справжній райський куточок на території України, де чудово можна відпочити в будь-яку пору року. Звісно, відпочинок у Карпатах найбільш популярний взимку, коли сніг покриває величні гори і полонини.

Відпочинок у горах - це справжня насолода, причому у будь-яку пору року. Взимку, звісно, ажіотаж чималий: необхідно заздалегідь бронювати місця у готелях - бажано, за два місяці. Туристів завжди готові прийняти Буковель, Яремче, Славське та інші курортні містечка і селища. Практично всю холодну пору року у Карпатах є сніг, тому катання на лижах просто забезпечено. Можна скористуватись прокатом знаряддя та спорудження, а також придбати необхідні аксесуари, якщо є бажання зайнятись лижним спортом професійно. До послуг туристів кваліфіковані інструктори, які працюють і з новачками, і з професіоналами.

Водоспади Карпат - це справжнє диво, яке має цілющі властивості. Це не тільки дуже красиве явище - вода Карпат кришталево чиста, як і повітря навкруги. Сюди чимало туристів приїжджають саме для зцілення від захворювань легень та судин. Поблизу усіх відомих туристичних об'єктів розташовані санаторії та бази відпочинку, де можна не тільки добре відпочити, але й оздоровитись.

У Карпатах дуже розвинений зелений туризм. Любителі цього виду відпочинку приїжджають з усіх кутків Європи. В будь-якому містечку чи селищі Карпат є гідні умови для зеленого туризму. Тут чимало гарних місць для незабутніх фото. До речі, в теплу пору року в Карпатах збирають ягоди. Можна разом із місцевими жителями назбирати самостійно, а можна придбати неподалік - місць для продажу та риночків чимало.

Із задоволенням та гостинністю приймають туристів готелі, приватні садиби. Ціни - найрізноманітніші, на будь-який смак. Практика великих готелів у Карпатах практично відсутня: рельєф не передбачений для великих будівель. Затишні готелі та приватний сектор дуже гостинні та комфортні. Володарі здебільшого іще й готують для туристів - це вийде набагато дешевше, ніж харчуватись у кафе. Тим паче, карпатська кухня - це справжнє задоволення навіть для вибагливих гурманів. Не слід відмовлятись від пропозиції харчуватись у готелях: залишитесь задоволеними.

Карпати - це дуже сучасний курорт, тому повністю забезпечує усі туристичні потреби. Більше того, Карпати надали заявку на проведення зимової Олімпіади 2022 року, тому тутешня інфраструктура повністю підлаштовується під світові стандарти якості, як і рівень обслуговування. Отже, відпочинок у Карпатах в будь-якому разі буде приємним і залишить незабутні спогади.

За матеріалами: Новини сьогодні
15-07-2013
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11261

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]