Головна » 2015 » Серпень » 12 » Відпочинуть у Карпатах на Івано-Франківщині 70 талановитих хустян

Відпочинуть у Карпатах на Івано-Франківщині 70 талановитих хустян

70 талановитих дітей-переможців мистецьких конкурсів, спортивних змагань та призерів олімпіад із Хуста цьогоріч набиратимуться сил в оздоровчих комплексах Івано-Франківської області.

Таку подяку за успіхи та стимул до подальших перемог учні шкіл та вихованці позашкільних закладів міста отримують вже котрий рік поспіль з ініціативи Хустської міської ради.

    «Хуст здавна славиться досягненнями педагогічних колективів та успіхами їхніх юних вихованців. Переконаний, що міська влада повинна стимулювати та заохочувати сумлінних і здібних хустян, адже діти — це наше майбутнє. Ми гордимося здобутими перемогами, призовими місцями на змаганнях і олімпіадах обласного та всеукраїнського рівнів, і намагаємося літнім відпочинком, оплаченим за кошт міського бюджету, заохочувати хустських дітей досягати нових вершин», – наголошує міський голова Володимир Кащук.

Якщо в попередні роки діти їздили оздоровлюватись на узбережжя Чорного моря, то цьогоріч вирішили, зважаючи на напружену ситуацію, організувати відпочинок юних талантів у Карпатах. Особисто оглянувши ряд оздоровчих комплексів, освітяни обрали найоптимальніші за пропонованими умовами відпочинку та вартістю путівок. Це  оздоровчий табір «Петрос», куди цими вихідними на відпочинок поїдуть 38 дітей, переможців предметних олімпіад та конкурсів науково-технічного та мистецького напрямків. Спортивно-оздоровчий комплекс «Смерічка», тут вже відпочивають переможці всеукраїнських та обласних спортивних змагань. Туристично-оздоровчий комплекс «Едельвейс» прийме на відпочинок 20 дітей – переможців міжнародних, всеукраїнських та обласних мистецьких конкурсів.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-08-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11012

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]