Головна » 2016 » Вересень » 15 » Відтепер закарпатські поліцейські їздитимуть на унікальному автомобілі

Відтепер закарпатські поліцейські їздитимуть на унікальному автомобілі

Поліцейські отримали новенький «Ford Transit», укомплектований до всіх вимог часу, повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Відсьогодні, з 15 вересня у роботі Головного управління Національної поліції почне використовуватися спецмашина, яка дасть можливість своєчасно та ефективно реагувати на всі тяжкі злочини, такі як убивства, нанесення серйозних тілесних ушкоджень та ДТП з потерпілими. Авто укомплектоване всіма необхідними засобами для огородження та роботи на місці події, для вилучення та фіксації слідів кримінального правопорушення.

Впровадження таких спецмашин у нашій державі лише розпочинається: крім Закарпаття, всього кілька областей використовують таку техніку в своїй роботі.  

Поліція звертається до всіх закарпатців та гостей краю з проханням поступатися дорогою цьому службовому автомобілю, адже його присутність свідчить про термінову роботу слідчого управління та необхідність оперативно прибути на місце серйозного злочину, повідомив відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1708

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]