Головна » 2016 » Вересень » 26 » Виявили незаконний канал переміщення мігрантів на Закарпатті

Виявили незаконний канал переміщення мігрантів на Закарпатті

У рамках проведення спільної прикордонної операції "Кордон 2016" співробітники Держприкордонслужби та Нацполіції на Закарпатті виявили канал переміщення незаконних мігрантів. Про це 25 вересня повідомив прес-центр Державної прикордонної служби.

Прикордонники зупинили для перевірки на стаціонарному посту в населеному пункті Нижні Ворота мікроавтобус "Мерседес Віто" української реєстрації.

"За кермом іномарки був наш співвітчизник та, як пасажирка, з ним прямувала ще одна громадянка України. Також правоохоронці виявили в автомобілі 3 громадян Іраку та 3 громадян Сирії, в наявності яких були документи на право проживання на території України, терміни дії яких закінчилися", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в авто їхали двоє громадян Великобританії - у одного з них був закордонний паспорт, друга жінка запевняла, що забула документи в готелі у Львові.

Самі громадяни пояснювали, що їдуть в Ужгород для участі у фестивалі, але чому саме о першій годині ночі - відповісти не змогли.

"Усіх затриманих осіб – перевізника та пасажирів – для встановлення обставин, що пов`язані з незаконним переміщенням мігрантів, передано співробітникам поліції у Закарпатській області", - повідомили в прикордонній службі.

Раніше в Італії арештували українців, які на човні переправляли мігрантів.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
26-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1814

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]