Головна » 2014 » Червень » 9 » Військовослужбовці, які беруть участь у бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції, отримуватимуть 5-6 тисяч гривень на місяц

Військовослужбовці, які беруть участь у бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції, отримуватимуть 5-6 тисяч гривень на місяц

Військовослужбовці, які беруть участь у бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції, отримуватимуть 5-6 тисяч гривень на місяць. Про це заявив виконуючий обов'язки начальника головного управління по роботі з особовим складом Збройних сил України генерал-майор Олександр Розмазнін в ефірі телеканалу "Інтер".

"У цих же датах (починаючи з 15 червня, - ред) розпочнеться виплата тих преміальних і надбавок, які обіцяли", - заявив Розмазнін, уточнивши, що пересічний військовослужбовець буде отримувати 5-6 тисяч гривень.

Крім цього, генерал-майор повідомив, що найближчим часом в зону проведення спецоперації будуть поставлені бронежилети підвищеного захисту - активна фаза поставки починається з 15 червня.

Раніше виконуючий обов'язки міністра оборони України Михайло Коваль заявив, що Міністерство оборони України буде доплачувати військовим, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході країни.

Також Міноборони закупило для української армії 24 тисячі найбільш сучасних бронежилетів.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-06-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11037

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]