Головна » 2018 » Грудень » 27 » Вихід на лід та вилов риби в центрі міста в Ужгороді заборонили

Вихід на лід та вилов риби в центрі міста в Ужгороді заборонили

В Ужгороді заборонили вихід на лід та вилов риби в центрі міста

Проголосували сьогодні на виконкомі Ужгородської міськради за проект рішення "Про заходи щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах міста в зимовий період".

Цим рішенням заборонили :
- вихід на лід, пересування та катання на льоду на дериваційному каналі, річці Уж у межах міста, водоймах на вул. Загорській, вул. Івана Чурговича, у парку "Перемоги" (озеро біля ЗОШ №№12,15), на Радванському кар’єрі;
- підлідний вилов риби на ділянці р. Уж у районі пішоходного мосту "Боздоський" уверх за течією 200 м і вниз за течією 300 м.

Департамент міського господарства та ПрАТ "Закарпаттяобленерго" мають обладнати зазначені місця щитами про заборону виходу на лід, пересування, катання на льоду та підлідного вилову риби.

Для недопущення нещасних випадків Управління патрульної поліції у Закарпатській області має наблизити наряди патрульної служби до водних об’єктів міста.

Для організації зимового відпочинку мешканців міста управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді спільно з департаментом міського господарства мають подати пропозиції щодо влаштування на території міста льодових катків (за відповідних кліматичних умов).


За матеріалами: Новини сьогодні
27-12-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1599

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]