Головна » 2015 » Жовтень » 19 » Вікна - простий спосіб зробити свій будинок оригінальним

Вікна - простий спосіб зробити свій будинок оригінальним

Вікна

Важливу роль у зовнішньому вигляді будинку і в інтер'єрі кімнат грають вікна. Великою популярністю сьогодні користуються пластикові віконні системи, але їхній одноманітний вигляд "як у всіх" іноді відлякує покупців. Багато архітектори використовують простий спосіб виділити свої творіння - вони проектують будинок з кількома великими нестандартними віконними прорізами. І дійсно, це працює! Ніхто не залишить такий будинок непоміченим. А побувавши всередині такої будівлі, Ви ще довго будете згадувати оригінальний інтер'єр, який створюють такі конструкції. Розглянемо детальніше популярні нестандартні форми віконних конструкцій.

Арочні вікна сьогодні в моді. Арочні віконні прорізи бувають різного розміру і обрисів півкола. Вони характерні для старовинних відреставрованих особняків, популярні у власників індивідуальних будинків. Найчастіше арочний отвір прикрашає верхні поверхи будівель або горищні та мансардні приміщення.

Круглі вікна можуть зробити оригінальним будь-який інтер'єр. Вони прекрасно підходять для допоміжних приміщень - ванної, передпокою, кухні. Але можуть прикрасити і кабінет або дитячу кімнату у вигляді оригінальних ілюмінаторів. Круглим може бути слухове вікно, люкарна для освітлення горища.

Трапецієподібні пластикові вікна ближче всього до звичайним прямокутним. Вони додадуть індивідуальність вашому інтер'єру, особливо якщо трапеція асиметрична.

Трикутні вікна виглядають незвично і привабливо. Ними прикрашають мансарду, горищне приміщення з двосхилим дахом.

Особливо в тренді зараз - панорамне скління. Дуже сучасно, по-європейськи, виглядають панорамні вікна. Вони популярні у архітекторів, що проектують кафе, ресторани, індивідуальні котеджі. Ці вікна візуально розширюють передпокої і вітальні навіть з невеликою площею. У заміському будинку панорамні пластикові конструкції практично стирають кордон з навколишньою природою. Об'єднання зовнішнього середовища і внутрішнього простору дає приголомшливий ефект.

Якщо Ви плануєте будівництво власного будинку, не погоджуйтеся на стандартні прямокутні конструкції. Ризикніть і додайте хоч одну нестандартну конструкцію. Впевнені, Ви будете приємно здивовані, як перетвориться екстер'єр та інтер'єр приміщення.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-10-2015
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11057

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]