Головна » 2015 » Грудень » 11 » Вилучення контрабандних «Айфонів» на митному посту «Тиса». ВІДЕО

Вилучення контрабандних «Айфонів» на митному посту «Тиса». ВІДЕО

На митному посту «Тиса» зупинено спробу незаконного ввезення «Айфонів» Як інформує відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області працівники Закарпатської митниці ДФС та Чопського прикордонного загону знайшли в двох транспортних засобах приховані від митного контролю сучасні мобільні телефони «Iphone» 5, 5s, 6, 6s, та Іpad mini.

У зону митного контролю пункту пропуску «Тиса» у напрямі в’їзду в Україну під керуванням громадян України заїхали два транспортні засоби марки «Škoda Octavia».

Для проходження митного контролю українці обрали «зелений коридор». Під час усного опитування водії заявили про відсутність товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню.

В результаті аналізу ризиків транспортні засоби було направлено в бокс для поглибленого огляду, під час якого було виявлено у конструктивних порожнинах автомобілів понад 300 виробів продукції компанії «Apple».

Таким чином, громадяни вчинили дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частини 1 статті 483 Митного кодексу України. Наразі щодо порушників митних правил складаються протоколи, товари та транспортні засоби, вартість яких встановлюється, вилучено.

.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-12-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1890

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]